Sunny Cars introduceert Smartphone service

Haarlem, 15 december 2021 - Autohuurspecialist Sunny Cars lanceert een nieuwe service waarmee de klant het huurcontract op zijn eigen smartphone kan ondertekenen. Ook het ontgrendelen van de huurauto gebeurt daarmee. De huurder heeft dus het gehele ophaalproces zelf in de hand en hoeft niet langs de verhuurbalie om papierwerk te regelen of de sleutel te ontvangen

“Hoe sneller je je huurauto kunt ophalen, hoe eerder je vakantie kan starten”, aldus managing director Hans Knottnerus. “Daar zijn we ons zeer van bewust. Daarom zoeken we continue naar manieren om het ophaalproces op de bestemming te optimaliseren. Met onze nieuwe Smartphone service check je, net als bij de Fastlane service, voor vertrek alvast online in zodat het huurcontract helemaal ingevuld is. De noviteit is dat je na aankomst het huurcontract op je eigen smartphone ondertekent. Er komt dus geen baliemedewerker of zelfs automaat aan te pas maar je regelt het gewoon zelf op je eigen tempo. Bij wijze van spreken met een kop koffie in de aankomsthal.  Een bijkomend voordeel is dat zonder de tussenkomst van personeel, de kans op ongewenste bijverkoop van onnodige verzekeringen is uitgesloten. De Smartphone service is dan ook een mooie verbetering in de customer journey.”

Eerste uitrol in Spanje
De Smartphone service wordt als pilot uitgerold op de luchthavens van Mallorca en Ibiza, waarmee twee belangrijke autohuurbestemmingen van Sunny Cars worden bediend. Na een succesvolle introductie worden er in de toekomst meer bestemmingen toegevoegd.

Sunny Cars introduceert Smartphone service

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.