Sunny Cars nu ook deelnemer aan SGRZ Retaildekking

Autohuurspecialist Sunny Cars is per 1 juli 2018 ook officieel deelnemer aan SGRZ Retaildekking. In januari 2018 werd al het SGR deelnemerschap verkregen. Dankzij de SGRZ Retaildekking hoeven wederverkopers geen bankgarantie af te geven bij het SGR voor de autohuuromzet die bij Sunny Cars gerealiseerd wordt. Er is geen enkele andere aanbieder van autohuur die zowel consumenten als reisbureaus deze financiële zekerheid biedt bij insolventie.

Hans Knottnerus, Managing Director Nederland, België en Frankrijk, over de deelname aan SGRZ Retaildekking: “We zijn erg blij dat we nu naast SGR ook SGRZ Retaildekking bieden. Hiermee tonen we aan dat we een partij zijn die zijn verantwoordelijkheid neemt en ook op dit vlak zorgeloze autohuur wil verzorgen voor zijn klanten. Door ons ANVR-lidmaatschap is ook onze productaansprakelijkheid goed geregeld. Ook al ben je als reisagent met de nieuwe Reiswet officieel aansprakelijk voor de geboekte autohuur, je kunt dus met een gerust hart Sunny Cars blijven verkopen.”

Erik-Jan Reuver, directeur SGR vult aan “Het is goed voor de reisbranche dat Sunny Cars het als eerste full service aanbieder van autoverhuur voor elkaar heeft gekregen om zowel de SGR- als de SGRZ Retaildekking op orde te hebben. We zijn daar heel blij mee, omdat de consument nog beter wordt beschermd.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.