Sunny Cars presenteert consumentenmagazine On your way

Sunny Cars heeft de eerste editie van On your way uitgegeven. Het inspiratiemagazine geeft een compleet beeld van de all-inclusive formule van Sunny Cars, maar laat vakantiegangers vooral zien wat je allemaal met een huurauto kunt doen en hoeveel vrijer je bent als je kunt gaan en staan waar je wilt.

Zo staan in het magazine tips voor slimme autohuur, rijden in de bergen, autohuur met kinderen en wat de voordelen zijn van de servicepakketten van Sunny Cars, zoals het Geen waarborgpakket. Ook vindt de lezer wat standaard bij het all-in pakket is inbegrepen, hoe de eerlijke tankregeling werkt, wat bedoeld wordt met terugbetaling van het eigen risico en wat de WA-verzekering en dekking van schade aan glas, bodem, banden en dak inhoudt. Maar bovenal vind je in het magazine veel informatie over en mooie foto’s van bestemmingen die je met een huurauto kunt verkennen. Een uitgebreide rondreis door Kroatië, leuke uitstapjes rondom Málaga en een verhaal over de perfecte roadtrip in West-Amerika.

Suzanne Al, Director of Marketing the Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars, over On your way: “On your way is echt een leuk magazine geworden met interessante en inspirerende reisartikelen. Juist die verhalen over de bestemmingen vinden we belangrijk; kijk eens wat een leuke dingen je allemaal kunt doen met een huurauto! Maar net zo belangrijk vind ik dat er ook klantervaringen in het magazine staan. Wij scoren hoog op het gebied van klanttevredenheid, een 9 uit bijna 19.500 reviews. Dat kunnen wij zelf zeggen, maar het is veel leuker als klanten het zelf vertellen. Daarom hebben we een interview met een van onze vaste klanten die al op veel verschillende bestemmingen met een huurauto heeft rondgereden en laten we klanten aan het woord die specifiek voor een van onze servicepakketten hebben gekozen en daar goed ervaringen mee hebben.”

Ben je benieuwd geworden naar het nieuwe magazine? Blader er lekker doorheen en doe inspiratie op!

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.