Sunny Cars voegt nóg meer service toe met Sunny2go

Haarlem, 29 juni 2021 - Sunny Cars breidt haar all-in formule uit met een extra service voor huurders: Sunny2go. Sunny2go is een handige webapp die autohuurders helpt om alles uit hun vakantie met een huurauto te halen. Deze gratis dienst wordt vanaf 1 juli automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering en is gemaakt om tijdens de huurperiode nog meer service te bieden. De belangrijkste feature is de mogelijkheid om een telefonische conciërge in te schakelen voor tips en ondersteuning.

Met Sunny2go kan de huurder zijn vakantie met huurauto voorbereiden. Alle belangrijke informatie over de huurautoreservering zit in de webapp, lekker overzichtelijk dus. Ook zijn de inreisregels van het vakantieland nog eens te raadplegen en kan er een autohuurchecklist gemaakt worden.

Tijdens de huurperiode kunnen met de kaartfunctie de points of interest in de omgeving opgezocht worden. Bovendien heeft de huurder exclusieve toegang tot een persoonlijke conciërgeservice. Net als in een 5-sterren hotel! De conciërge kan bijvoorbeeld aanraden wat een goed restaurant is in de omgeving of tips geven over leuke, lokale festiviteiten. Heeft de huurder het adres nodig van de dichtstbijzijnde apotheek? Dan belt hij de conciërgeservice en wordt hij hier direct mee geholpen. Maar ook voor een tip wat te doen met de huurauto op een regenachtige dag kan de huurder bij de conciërgeservice van Sunny2go terecht.

“Zowel klanten als reisagenten zijn van ons gewend dat bij Sunny Cars alles tot in de puntjes geregeld is. Alle verzekeringen zijn inclusief en de klant een zorgeloze autohuurervaring bieden, staat altijd voorop. Met Sunny2go nemen we een volgende stap als aanbieder van zorgeloze autohuur. We zijn hiermee ook tijdens het gebruik van de huurauto aanwezig en helpen de huurder om alles uit zijn vakantie met een huurauto te halen.” aldus Hans Knottnerus, Managing Director Sunny Cars Netherlands, Belgium & France. 

Sunny2go wordt automatisch toegevoegd aan elke autohuurreservering met een ophaaldatum na 1 juli 2021. Toegang tot de persoonlijke Sunny2go omgeving gaat via de link of QR-code die op de eerste pagina van de autohuurvoucher staat. De webapp is gemakkelijk te gebruiken op smartphone en is beschikbaar tot het einde van de huurperiode. De conciërgeservice is dagelijks van 09:00-18:00 te bereiken.

Sunny Cars voegt nóg meer service toe met Sunny2go

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.