Snelste stijger in de Smile Society: Bea Bont-Berkenbosch van VakantieXperts in Borne. Wat is haar geheim?

De Smile Society is de Sunny manier om reisagenten persoonlijk te bedanken en belonen. Ieder kwartaal stellen we een nieuwe lijst samen met daarin de 100 reisagenten die de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Naast de eer belonen we de reisprofessionals die de lijst halen met 10% extra agentenkorting. De top 30 krijgt zelfs 15% extra agentenkorting en de nummer één ontvangt € 500,- autohuurtegoed. Wat is het geheim van de nummer één, de snelste stijger en de nieuwste aanwinst in de top 100. We vragen het ze!

Bea Bont-Berkenbosch van VakantieXperts in Borne is de snelste stijger in de Smile Society top 100 dit kwartaal. Ze ging van de 26e naar de 21e plaats. Wat is haar geheim?

VakantieXperts Borne

Wat voor klanten hebben jullie en waarom boeken ze graag bij jullie?

We hebben klanten van jong tot oud en wat onze bestemmingen betreft boeken we veel huurauto's voor Griekenland en Spanje. Ik denk dat ze graag bij ons boeken omdat we goede service verlenen en samen veel ervaring en expertise in huis hebben. Daar komen mensen voor terug.

Ben je zelf weleens met een huurauto van Sunny Cars op pad geweest?

Jazeker, elke vliegvakantie die wij weggaan is altijd met een Sunny Cars. Ideaal, vanaf de luchthaven crossen we overal heen en komen zo op die bijzondere plekjes. In 2014 was er een actie van Sunny Cars, ‘Testrijders gezocht’. Ik heb toen meegedaan en was testrijder op Gran Canaria. Daar heb ik toen nog een mooi verslag van gemaakt.

Wat vond je zelf mooie plekken om met een huurauto te ontdekken?

De binnenlanden van de Canarische eilanden zijn zó mooi. Elk eiland heeft zijn eigen charme. Hierdoor leer ik in één vakantie het hele gebied goed kennen en die ervaring gebruik ik weer om mijn klanten van goede adviezen te kunnen voorzien.

Boek je altijd via Sunny Cars? En waarom boek je graag via Sunny Cars?

Sunny Cars is gewoon heel helder en duidelijk. Klanten vragen aan ons, kan ik het beter ter plekke regelen? Dan zeggen we nee, wij boeken bij Sunny Cars en dan heb je alles inclusief. Je komt ter plaatse niet voor verrassingen te staan en dat je nog extra verzekeringen af moet sluiten. Voor de klant is het heel transparant. Hoe de prijs is opgebouwd, wat zijn bijvoorbeeld de kosten van een kinderzitje of adreslevering. Ook de voorwaarden zijn helder. De Flexservice die er nu bij zit is ideaal.
Ik vind zelf het reserveringssysteem ook superfijn om mee te werken en het heeft veel extra mogelijkheden. Wij zijn super blij met Sunny Cars.

Waarom is een huurauto in jouw optiek onmisbaar tijdens een vakantie?

Op vakantie gaan is in de jaren tijd veranderd. Vroeger ben ik 2x naar Mallorca geweest en ken alleen Playa de Palma omdat je dan alleen daar bleef, zo jammer. Nu is vakantie meer een beleving en willen mensen dingen ontdekken. Je wilt toch naar dat ene leuke plaatsje zijn geweest.