Onze Sunny Guides: Boordevol tips en handige weetjes over jouw vakantieland

Met een huurauto op vakantie is natuurlijk geweldig, want alleen zo leer je je bestemming écht kennen. Maar ja, een ander land betekent vaak wel andere verkeersregels - en dat heb je misschien niet zo 1, 2, 3 door. Thuiskomen en een boete op de mat vinden? Liever niet. Bereid je daarom goed voor en lees onze Sunny Guides. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Het populaire Spanje

Het populaire Spanje

In dit vakantieland is veel te beleven, maar het gaat er ‘on the road’ net even anders aan toe dan in Nederland. Zo mag je er geen badkleding mag dragen achter het stuur.

Prachtig Portugal

Prachtig Portugal

Portugal blijft een paradepaardje, maar de Portugezen zelf zijn natuurlijk ook dol op hun land. Daarom is het zomers in de weekenden richting de stranden druk op de weg

Benvenuto en Italia

Benvenuto en Italia

De verrukkelijke keuken en de authentieke dorpjes maken het tot een geweldige bestemming. Maar thuiskomen en een boete op de deurmat vinden? Liever niet.

Dé roadtrip bestemming USA

Dé roadtrip bestemming USA

Een ander land betekent natuurlijk andere verkeersregels. Zeker in Amerika, waar alles nét een tikkie anders is. Bereid je dus goed voor!

Zonnig Griekenland

Zonnig Griekenland

Handige tips & tricks voor onderweg zijn altijd handig. Zo is het in Griekenland op bergwegen verplicht om te claxonneren bij onoverzichtelijke bochten.

Baie welkom in Zuid-Afrika

Baie welkom in Zuid-Afrika

‘De wereld in één land’ is niet voor niets de bijnaam van Zuid-Afrika. Soms lijkt het net alsof je in Nederland bent, maar op de weg is het compleet anders; ze rijden namelijk links!

Swingend Curaçao

Swingend Curaçao

Op deze tropische bestemming gaat alles net een tandje langzamer. En ja, ook op de weg. Want 120 km/u rijden op een snelweg, dat kennen ze daar niet.

Avontuurlijk Canada

Avontuurlijk Canada

Met een roadtrip door Canada staat je een ongelofelijke reis te wachten. Maar het is wel even wennen; de verkeerslichten hangen aan de overkant van de kruising.

Verrassend Kroatië

Verrassend Kroatië

Het veelzijdige Kroatië is ideaal te verkennen met huurauto. Van strand naar strand en langs eeuwenoude dorpjes. We zien je wel graag veilig rijden, dus lees de do’s en dont’s.

Vive la France

Vive la France

Frankrijk is en blijft een favoriete bestemming. Alleen tijdens de spitsuren is het minder fijn. Dan kun je de wegen richting grote steden maar beter vermijden.

Welcome to Australia

Welcome to Australia

In het warme ‘Oz’ zijn ook de mensen warm. Want staat er iemand met pech langs de weg? Dan is het gebruikelijk even te vragen of er hulp nodig is.