Sunny2go: Jouw reisassistent op vakantie!

Mét gratis persoonlijke conciërgeservice

Huur je een auto via Sunny Cars? Dan ben je niet alleen verzekerd van de meest uitgebreide all-in formule voor je huurauto, maar ook van de beste service. Onze autohuurexperts staan altijd voor je klaar voor alles rondom je huurautoreservering. En met Sunny2go zijn we er ook voor je tijdens het ontdekken van je vakantiebestemming. Bij jouw autohuurreservering krijg je namelijk gratis toegang tot Sunny2go, die je onder meer helpt navigeren naar de leukste bezienswaardigheden op je vakantiebestemming én die toegang biedt tot een exclusieve conciërgeservice.

Wat kan ik allemaal met Sunny2go?

Sunny2go is de perfecte reisassistent, die je helpt om nóg meer uit je vakantie met huurauto te halen. Niet alleen tijdens de voorbereiding van je reis is Sunny2go handig, maar ook onderweg is deze ideaal om de mooiste plekken van je bestemming te ontdekken. Hoe dat precies in z’n werk gaat, vertellen we je graag!

Je reis voorbereiden

Wist je dat je met Sunny2go alle gegevens van jouw autohuurreservering snel terug kunt vinden? Met gedetailleerde informatie over het ophalen van jouw huurauto begin je toch nét even wat zorgelozer aan jouw vakantie. Maar Sunny2go bevat ook handige checklists én de actuele inreisregels voor je vakantiebestemming. Je kunt Sunny2go al vanaf 14 dagen voor huuraanvang gebruiken om goed voorbereid de weg op te gaan. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk!

Je vakantiebestemming ontdekken

Ook heeft Sunny2go een kaartfunctie, waarmee je bezienswaardigheden op je vakantiebestemming kunt zien. Handig! Zo maken wij jouw vakantie nóg zorgelozer. Het enige wat jij nog hoeft te doen is die huurauto in te stappen en richting de horizon (of die leuke bezienswaardigheid die je net via Sunny2Go hebt gevonden) te rijden.

Bellen of chatten met de Sunny2go conciërge

Via Sunny2go bel of chat je snel en gemakkelijk met jouw persoonlijke conciërgeservice. Je kunt contact met ze opnemen voor alles wat te maken heeft met het ontdekken van jouw bestemming! Je kunt bijvoorbeeld vragen om tips voor leuke uitjes tijdens een bewolkte dag. Of wil je weten wat het beste visrestaurant in de haven is en direct een tafeltje reserveren? Dan bel of chat je met de conciërge! Zelfs als je wilt weten wat de openingstijden zijn van een museum en alvast tickets wil reserveren. Dan ben je bij de Sunny2go congiërge aan het juiste adres! De conciërgeservice is via dagelijks te bereiken tussen 09:00 -18:00 uur.

Hoe krijg ik toegang tot Sunny2go?

Reserveer jij je huurauto? Dan krijg je automatisch een Sunny2go link. Op de eerste pagina van de autohuurvoucher vind je de link of QR-code naar Sunny2go. Hiermee kan je vanaf 14 dagen voor vertrek direct naar jouw persoonlijke Sunny2go omgeving en profiteer je van de handige extra’s. Sunny2go werkt heel eenvoudig en is beschikbaar totdat je de huurauto weer inlevert.

Handige tip van ons: sla de webpagina op het beginscherm van jouw smartphone op, of markeer hem als favoriet. Zo heb je deze altijd snel bij de hand als je gebruik wilt maken van Sunny2go!