Waarom een auto huren via Sunny Cars?

Zoals je mag verwachten, weten wij álles van autohuur. Maar een eigen wagenpark of verhuurbalies hebben we niet. Wat is dan precies de toegevoegde waarde van autohuur via Sunny Cars, vraag je je wellicht af. Die vraag beantwoorden we graag!

Dankzij onze (inter)nationale samenwerking met alleen de allerbeste partners, kies je bij Sunny Cars uit een enorm aanbod huurauto’s en verhuurlocaties. Door het grote aantal boekingen dat wij tot stand brengen kunnen wij voordelig inkopen. Natuurlijk profiteer jij hier als klant van mee. Je vindt bij ons dus altijd de beste kwaliteit tegen een scherpe all-in prijs.

Autohuur mét volledige dekking en zónder zorgen

Bij ons is iedere klant standaard all-in verzekerd, ongeacht het contract dat wij met de lokale aanbieder hebben gesloten. De terugbetaling van het eigen risico, de dekking van glas-banden-bodem-dakschades en een aanvullende WA-verzekering tot € 10 miljoen betalen we dus gewoon uit onze eigen zak. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd een duidelijke all-inclusive huursom betaalt en volledig zorgeloos kunt rondrijden op je vakantiebestemming.

Autohuur op maat met onze servicepakketten

Om nog beter aan jouw wensen tegemoet te komen, bieden we verschillende servicepakketten aan. Deze pakketten hebben we zelf ontwikkeld om de afhandeling ter plaatse nóg gemakkelijker te maken. Boek je iets via een pakket, dan is dit inbegrepen in de huursom van Sunny Cars. Ter plaatse hoef je hiervoor dan dus echt helemaal niets meer te betalen. Geen verrassingen dus!

Huren zonder creditcard? Dat kan met onze Geen waarborg service. Hoewel wij het eigen risico standaard aan je terugbetalen in geval van schade of diefstal, kan een partner ter plaatse wel een waarborg inhouden. Wanneer je de Geen waarborg service boekt, is een waarborg niet nodig! Je hebt hiervoor dan dus ook geen creditcard nodig.

Liever zo snel mogelijk op weg? Met onze Fastlane service mag je de wachtrij ter plaatse overslaan!  Of kies voor de Online Check-in. Je registreert je vooraf online, zodat je huurcontract ter plaatse al klaarligt. Voor je het weet stap je in je huurauto!

Maar we hebben nog een aantal andere services die jouw roadtrip makkelijker maken. Hier vind je alle huurauto services op een rijtje.

Wij staan altijd voor je klaar

Last but not least: Onze autohuurexperts op de reserveringsafdeling zitten dag en nacht klaar om je te helpen. Heb je een probleem ter plaatse? Dan schakel je dus gewoon met ons en niet met een partij in het buitenland. Wel zo makkelijk en gewoon in het Nederlands. Ook voor kleine problemen, twijfels en vragen kun je ons 24/7 bereiken op ons Nederlandstalig noodnummer. Zo garanderen we onze rent-a-smilefilosofie.