Premium Plus, veel gemakkelijker wordt het niet

Naast het standaard all-in pakket krijg je met het Premium plus pakket nog meer extra's. Zo garanderen we dat je razendsnel - mét een grote glimlach - wegrijdt in je huurauto:

Quick check-in: je mag je huurauto extra snel ophalen bij de speciale Premium check-in balie op de luchthaven, sla de wachtrij maar over!
Jonge auto: je krijgt gegarandeerd een jonge auto mee (minder dan 1 jaar oud of 25.000 km)
Online registratie: vul vooraf online het huurcontract in waardoor je deze bij de balie alleen nog maar hoeft te ondertekenen.
Geen waarborg: Wij nemen het risico voor de borg volledig van je over en staan dus garant bij de verhuurder. Een creditcard is dus niet nodig. 
Eerlijke tankregeling: inleveren doe je met benzinestand zoals opgehaald, meestal is dit ‘vol-vol’ (FF).

En zo is ook een groot voordeel dat je geen waarborg hoeft te voldoen. Niet met je creditcard en ook niet cash. Dat is pas handig! Zo kun jij je creditcard voor leuke dingen gebruiken.

Bij het ophalen van de huurauto hoef je alleen de voucher in te leveren, je ID-kaart of paspoort en een document met je NAW-gegevens te tonen (bijvoorbeeld een telefoon- of energierekening). Daarnaast ziet de lokale verhuurder ook nog graag even je retourticket. Vervolgens kun je zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten. 

Het Premium Pluspakket beschikbaar op jouw locatie?

Je ziet in het boekingsproces vanzelf of deze service beschikbaar is op jouw bestemming tijdens jouw gewenste huurperiode. Twijfel je of deze service ook beschikbaar is op jouw locatie? Neem dan contact op met onze reserveringsafdeling. Onze autohuurexperts kijken het graag voor je na.

Zo reserveer je een huurauto met het Premium Pluspakket

1. Boek minimaal 5 dagen voor huuraanvang.
2. Kies hiervoor in stap 2 van het boekingsproces voor de optie ’Premium plus pakket’. Nu worden alleen huurauto's getoond waarvoor het Premium plus pakket beschikbaar is.
3. Registreer vooraf via de registratielink. De link ontvang je na het maken van je reservering. Alleen met een volledig ingevuld registratieformulier kunnen we namelijk de reservering bevestigen. Als we de gegevens niet op tijd hebben, kunnen we de services helaas niet leveren.