All-inclusive auto huren in België

All-inclusive auto huren in België.

All-in auto huren in België? Ga voor de ultieme roadtrip met Sunny Cars! Wij maken autohuur in België eenvoudig en zorgeloos. 

Wij verzorgen je autohuur voor een heldere, all-inclusive prijs. Je huurt dus altijd inclusief de benodigde verzekeringen, ongelimiteerde kilometerspechhulp en terugbetaling van het eigen risico. Het enige wat jij hoeft te doen is het contract tekenen en instappen, wij regelen de rest!

Waar kun je een auto huren in België? 

Wanneer je een auto wilt huren in België, heb je verschillende opties om je huurauto op te halen:

  • Kantoor op luchthaven: Wil je na aankomst op de luchthaven meteen de weg op in (land)? Geen enkel probleem! Sunny Cars biedt autoverhuur vanaf verschillende luchthavens in België. Zo kun je snel de prachtige wegen van België verkennen en je vakantie met een vliegende start beginnen.
  • Stadskantoor: Als je liever eerst naar je accommodatie wilt gaan om uit te pakken en te ontspannen, is dat natuurlijk ook een optie. Wanneer je er klaar voor bent, kun je terecht bij een van onze stadskantoren. Je vindt al onze stadskantoren in België op het kaartje onderaan deze pagina.
  • Adresaflevering: We bieden ook de mogelijkheid van adresaflevering voor jouw huurauto. Onze lokale partner levert de huurauto op een afgesproken tijdstip bij jouw accommodatie en haalt hem weer op wanneer de huurperiode is afgelopen. Met deze handige extra optie wordt jouw autohuur in België helemaal zorgeloos. 

Extra verzekeringen? Nee, dank je!

Extra verzekeringen afsluiten is niet nodig, want alle verzekeringen die je nodig hebt zijn al inbegrepen. Zo huur je altijd inclusief een uitgebreide WA-verzekering van minimaal € 10 miljoen. Ook schade aan ruiten of banden is gedekt door onze glas-banden-bodem-dakschadedekking. Veroorzaak je toch per ongeluk schade? Geen probleem, we betalen je ook het eigen risico terug. Verken België zonder zorgen, want zelfs ongelimiteerde kilometers zijn inbegrepen. Bij Sunny Cars betekent 'all-in' dat echt alles inbegrepen!

Jouw vakantie, jouw autohuur

Bij Sunny Cars kun je je autohuur in België nog verder aanpassen met onze aanvullende services. Bespaar tijd met de Fastlane service, zodat je snel op weg kunt. Heb je geen creditcard? Kies dan voor de Geen Waarborg service. Voeg een Extra Bestuurder toe of huur een GPSVerlaag de minimumleeftijd voor je huurauto in België als je te jong bent voor de standaardleeftijd. Tijdens het reserveringsproces kun je alle beschikbare services bekijken en direct de auto met de gewenste service selecteren. Geen gedoe ter plaatse!

Naast services bieden we ook extra’s aan. Deze betaal je bij het ophalen van je huurauto. Haal het maximale uit je vakantie met een Grensoverschrijding of een One-way om van locatie A naar locatie te reizen. De kosten voor deze extra's worden duidelijk weergegeven tijdens het boeken, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Auto huren in België zonder verborgen kosten 

Bij Sunny Cars zorgen we ervoor dat je geen verrassingen tegenkomt tijdens je autohuur in België. Zo huur je altijd volgens een eerlijke tankregeling, zodat je geen dure brandstoftoeslagen hoeft te betalen. En je kunt vol vertrouwen 'nee' zeggen tegen extra verzekeringen bij het ophalen van je huurauto, want je bent al volledig gedekt via Sunny Cars. 

Gratis annuleren tot 1 uur voor huuraanvang? Check. Vergoeding sleepkosten? Check. Pechhulp? Check. 24/7 Nederlandse service? Check! Geniet zorgeloos van je reis in België, want alles rondom je autohuur is al geregeld.

Overtuigd?


Handig om te weten wanneer je een auto huurt in België.


Veelgestelde vragen over jouw autohuur in België

Is het mogelijk om in België een auto te huren zonder eigen risico?

Jazeker, dat kan als je een auto huurt met de Geen Waarborg service. Is de Geen Waarborg service niet beschikbaar, dan regelt Sunny Cars alsnog de terugbetaling van het eigen risico. Als je toch schade rijdt, dan schiet je het eigen risico voor. Maar maak je geen zorgen, na je vakantie is het proces om dit bedrag terug te vorderen heel eenvoudig. We helpen je graag!

Kan ik een autostoeltje reserveren bij mijn autohuur in België?

De meeste van onze lokale partners in België bieden de mogelijkheid om een autostoeltje te reserveren. Deze zijn beschikbaar in diverse maten en voor verschillende leeftijdsgroepen. Houd er rekening mee dat er extra kosten aan verbonden zijn, die je ter plaatse afrekent bij de lokale partner. De prijzen voor de autostoeltjes worden duidelijk aangegeven tijdens het boekingsproces, waarbij je onder de sectie ‘accessoires voor je huurauto in België’ een keuze kunt maken. Mocht het online reserveren van een kinderzitje of babyautostoeltje niet mogelijk zijn, dan staat onze klantenservice klaar om je te assisteren en samen met jou te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is de beste tankregeling wanneer je een auto huurt in België?

Het brandstofbeleid bij het huren van een auto kan een belangrijke factor zijn in hoeveel je uiteindelijk betaalt. Wij vinden dat de eerlijkste manier om dit te doen de vol-vol tankregeling is. Je levert de auto in met dezelfde benzinestand als waarmee je hem hebt opgehaald. Zo betaal je niet voor benzine die je niet hebt gebruikt. Lees hier meer over ons brandstofbeleid.

Is het goedkoper om ter plaatse een huurauto te reserveren in België?

Het is mogelijk om bij aankomst in België ter plekke een huurauto te boeken. Maar houd er rekening mee dat dit vaak ten koste gaat van je kostbare vakantietijd. Je zult dan tijd moeten besteden aan het zoeken naar een geschikte en voordelige huurauto. Daarom adviseren wij altijd om je huurauto vooraf, vanuit het comfort van je eigen huis, te boeken. Op deze manier heb je de tijd om de verschillende aanbieders rustig te vergelijken en kun je meteen bij aankomst beginnen aan een ontspannen vakantie.

Zijn er ook huurauto's met navigatiesysteem beschikbaar in België?

Wanneer je op vakantie gaat, wil je natuurlijk zo min mogelijk stress en direct op je gemak naar je bestemming kunnen rijden. Het is daarom aan te raden om een huurauto met een navigatiesysteem te boeken voor België. In het boekingsproces, bij de tweede stap die de 'Reisgegevens' heet, kun je een GPS-systeem als accessoire vinden en toevoegen. Let er wel op dat de kosten voor dit navigatiesysteem apart in rekening worden gebracht en ter plaatse betaald dienen te worden aan de aanbieder van het wagenpark.

Wat kost een huurauto in België?

De kosten voor het huren van een auto in België kunnen verschillen en zijn van veel factoren afhankelijk. Zo spelen de periode waarin je op vakantie gaat, het type auto dat je voor ogen hebt, waar je de auto wilt ophalen en de duur van de huurperiode een rol. Als je geïnteresseerd bent in de exacte kosten van een huurauto in België, is het verstandig om niet alleen naar de huurprijs zelf te kijken, maar ook naar wat er allemaal bij de prijs inbegrepen is. Denk hierbij aan de verzekeringen, de tankregeling en eventuele kosten per gereden kilometer. Dit geeft je een compleet beeld van de totale kosten en helpt je bij het maken van de juiste keuze voor jouw vakantie en budget.

Reisinspiratie en autohuurtips voor België

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot 

Gemiddeld 4.5 19134 reviews
Gemiddeld 4.5 3884 reviews
Gemiddeld 4.6 19334 reviews

Daarom huur je een auto in België bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren