All-in huurauto met de zekerheid van ANVR en SGR

Als je een huurauto bij je vakantie boekt, wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld is. Bij Sunny Cars vinden we dat heel belangrijk: daarom ben je bij ons standaard optimaal verzekerd.
Als aanvulling daarop zijn wij aangesloten bij de ANVR en SGR. Dat geeft jou namelijk extra zekerheid bij het boeken van je vakantie. En het allermooiste: het kost je niets. We leggen het je graag uit!

ANVR en jouw huurautoreservering

Sunny Cars is als enige autoverhuurspecialist aangesloten bij de ANVR, de brancheorganisatie in de reiswereld. Je kunt ons vinden onder lidnummer 09471. Om dit kenmerk te mogen dragen, zijn wij verplicht reis- en boekingsvoorwaarden te hanteren die overeenkomen met de Consumentenbond. Zo kun jij veilig boeken én betalen. Ook hebben wij de plicht om al onze Sunny collega’s goed op te leiden, om jou zo te voorzien van het juiste advies voor je reis. Tot slot dragen wij bij om verantwoorder op reis te gaan. Kortom: door het keurmerk van de ANVR ben jij goed beschermt, kun je met een gerust hart op vakantie én boek je je huurauto bij een ANVR-lid die verantwoord reizen in het vizier heeft.

De zekerheid van SGR

Je hoopt het natuurlijk nooit, maar ieder bedrijf kan failliet gaan. Dat zou gevolgen kunnen hebben voor jouw vakantie: wat als de vakantie dan niet meer doorgaat? Wij hebben ervoor gezorgd dat je daarvoor beschermd bent. Wij zijn namelijk lid van de SGR: Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hun doel is om reizigers te beschermen tegen faillissementen. Mocht Sunny Cars failliet gaan en jij hebt een boeking lopen, dan staat SGR garant. Met hun steun kun jij bijvoorbeeld alsnog gebruikmaken van je huurauto, of zorgen ze dat je de betaalde huursom terugkrijgt. Je geld is dus veilig! Je kunt ons vinden onder lidnummers 3742 (Sunny Cars International) en 3798 (Sunny Cars BV).

Wil je meer weten over wat ANVR en SGR doen? Op hun websites (www.sgr.nl en www.anvr.nl)  kun je meer informatie vinden. Ook vind je informatie terug op de pagina met onze algemene voorwaarden.