Groener rijden met GreenSeat

Reizen en de wereld ontdekken is natuurlijk heerlijk, maar helaas draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering... Ja, rondrijden in je huurauto heeft zo z'n effecten op onze planeet. En daarom werkt Sunny Cars samen met GreenSeat om groener rijden mogelijk te maken.

Maak je huurauto groen en compenseer

Door de CO2-uitstoot van jouw huurauto te compenseren, geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 en een verbetering van de leefomstandigheden van lokale families. Jij maakt het mogelijk!

 

Hoe wordt de CO2-uitstoot van de reis berekend?

Per liter brandstof komt er een hoeveelheid CO2 de lucht in. Hoe meer je rijdt en hoe vervuilender het vervoersmiddel, hoe hoger de CO2-uitstoot. Met de gegevens van je autohuurboeking kun je op www.greenseat.nl/sunny-cars heel eenvoudig de gemiddelde CO2-uitstoot van jouw huurauto berekenen en meteen ook compenseren!

Groen boeken via het reisbureau

Bij sommige partners van Sunny Cars is de huurauto al standaard standaard CO2 gecompenseerd. Zonder extra kosten of handelingen. Een stukje service van onze milieubewuste partners! Zo hebben de ANWB, Internatuur, Internoord Groningen, Raptim Humanitarian Travel, SNP, Stap reizen, The Travel Company en VCK Travel dit al voor jou geregeld.