Maak je huurauto op maat met een servicepakket

Onze huurauto´s zijn optimaal verzekerd en in topconditie. Je krijgt van ons dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om zorgeloos te genieten. Maar jij en je reis zijn uniek, en dus kan het zijn dat je van nog meer comfort wil genieten. Daarom bieden we aanvullende servicepakketten waarmee je voor nog meer service kunt kiezen. We stellen de servicepakketten graag even aan je voor, zodat je precies weet wat er allemaal mogelijk is.

Premium Plus pakket

Ga jij voor het ultieme gemak? Dan is het Premium plus pakket precies wat je nodig hebt! Je krijgt voorrang bij het ophalen van je huurauto en het huurcontract ligt alvast voor je klaar. Oh, en een creditcard is niet nodig, want je hoeft ook geen waarborg te betalen. 100% gemak, 0% gedoe.

Lees meer
Geen waarborg

Een auto huren zonder creditcard? Bij ons kan het wél! Boek je ons unieke Geen waarborg servicepakket, dan hoef je ter plaatse geen waarborg te voldoen aan de lokale autoleverancier. Je hebt dus geen creditcard nodig om de huurauto op te halen en hoeft ook geen contante borg achter te laten.

Lees meer
Premium pakket

Hét autohuurpakket met royale extra's. Je huurauto extra snel ophalen op de luchthaven bij de Premium check-in balie door vooraf te registreren. Het huurcontract ligt al ingevuld klaar en hoeft ter plekke alleen nog ondertekend te worden. Je krijgt gegarandeerd een jonge auto (minder dan 1 jaar of 25.000 km) en er is een eerlijke tankregeling: inleveren doe je met benzinestand zoals opgehaald, meestal is dit ‘vol-vol’ (FF).

Lees meer
Express Service

Ideaal voor vakantievierders die niet kunnen wachten om van start te gaan. Doordat je je online registreert, zit je extra snel in je huurauto. Je krijgt voorrang bij de balie en dankzij de online registratie ligt het huurcontract al ingevuld voor je klaar en hoeft het ter plekke alleen nog ondertekend te worden.

Lees meer
Extra bestuurder

Zijn er meerdere mensen die op de bestuurdersstoel willen plaatsnemen? Kies dan het extra bestuurder pakket. Daarbij is standaard 1 extra bestuurder inbegrepen in de huurprijs. De naam van deze persoon geef je bij het ophalen van de huurauto door. Zorg er wel voor dat de extra bestuurder ook het lokale huurcontract ondertekent in verband met de verzekeringsdekking.

Lees meer
Navigatiesysteem

De meeste huurauto’s zijn niet standaard met een navigatiesysteem uitgerust. Wil je er toch zeker van zijn dat je op het rechte pad blijft, dan is het GPS-pakket de juiste keuze voor jou. Een navigatiesysteem is dan standaard bij de huurprijs inbegrepen. Deze krijg je bij het ophalen van de huurauto overhandigd.

Lees meer
Under-age pakket

Met het Under Age pakket kun je de minimumleeftijd verlagen van 25 naar 21 jaar. Zo kun je dus al vanaf je 21ste met een huurauto roadtrippen in de USA (en in enkele andere landen). Handig: met dit pakket is de leeftijdverlaging thuis al geregeld en betaald.

Lees meer
Tent pakket

Ga je kamperen met je huurauto? Dan zit je er vaak niet op te wachten om je hele uitrusting mee het vliegtuig in te laden. Reuze handig dus dat je met het tent pakket een auto huurt met een daktent en kampeeraccessoires. Op naar het avontuur!

Lees meer
Winterbanden

Rijden in de sneeuw? Bij het winter pakket zijn de winterbanden al inbegrepen in de huursom. En op veel bestemmingen bieden we sneeuwkettingen of een skibox/rek tegen een lokale toeslag.

Lees meer
Ja, ik wil de voordelen van een servicepakket! Reserveren

Handig om te weten voordat je een auto huurt

Waarborg

Ook al is alles vooraf via Sunny Cars betaald, toch moet je ter plaatse wel een waarborg betalen. En meestal is een creditcard op bestuurdersnaam hiervoor verplicht.

Lees meer
Schade

Liever niet natuurlijk, schade rijden. Maar gebeurt het toch dan betalen wij het eigen risico terug. Net als schade aan glas-banden-bodem of dak. Fijn idee toch?

Lees meer
Lokale huurvoorwaarden

Wij werken vaak met meerdere lokale partners op een bestemming samen. De lokale huurvoorwaarden kunnen daarom verschillen per auto.

Lees meer
Categorie

Je reserveert altijd een autocategorie, geen specifiek merk of model. Binnen iedere categorie vallen verschillende autotypes. Je kunt daarbij wel selecteren op kenmerken zoals airconditioning, automaat en aantal deuren.

Lees meer
Tankregeling

Onze verhuurpartners hanteren verschillende regelingen voor het aftanken van de auto. Er zijn drie mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Lees meer
24-uursregel

Wist je dat autohuur per 24 uur wordt berekend? Zorg dus dat je de auto uiterlijk op hetzelfde tijdstip inlevert als je deze hebt opgehaald, zo voorkom je een extra huurdag.

Lees meer
Drop off box

Vertrekt je vlucht op een erg vroeg tijdstip? Geen probleem. Vaak kan je de huurauto ook buiten de openingstijden van een verhuurkantoor inleveren.

Lees meer