Vroegboeken loont!

Nu nog volop keuze voor een aantrekkelijk tarief.

Het is begrijpelijk dat je de huurauto voor je vakantie liefst wat korter voor vertrek reserveert. Toch is het dit jaar slim om je huurauto meteen vast te leggen zodra je vakantieplannen bekend zijn. Als gevolg van de coronacrisis zijn er op veel populaire autohuurbestemmingen namelijk fors minder huurauto’s beschikbaar.

Wanneer je er vroeg bij bent is er nog volop beschikbaarheid en zijn ook de prijzen nog aantrekkelijk. Boek je lastminute, dan is de kans groot dat je veel meer betaalt of dat er zelfs helemaal geen aanbod meer is. 

Ons advies: wil je zeker zijn van een huurauto tijdens je volgende vakantie, wacht dan niet met reserveren. Met onze flexibele voorwaarden kun je tot kort voor vertrek nog alle kanten op met je reservering. En dankzij onze all-in formule rijd je ter plekke 100% zorgeloos!

vroegboeken

Boek vroeg maar blijf flexibel

  • Nu nog volop keuze voor een aantrekkelijk tarief
  • 14 dagen optieperiode
  • Altijd kosteloos wijzigen
  • Met de Flexservice kun je zelfs kosteloos annuleren - tijdelijk gratis bij iedere reservering!


Vroegboekactie: gratis Flexservice.

Tijdelijk geen annuleringskosten tot 4 uur voor huuraanvang.


Wijzigen je vakantieplannen? Dan bewegen wij gewoon met je mee. Je reservering wijzigen kan bij ons altijd kosteloos. En omdat we begrijpen dat je juist nu maximaal flexibel wilt blijven geven wij t/m 31 maart 2022 onze Flexservice cadeau. Daarmee kun je tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren zonder opgave van reden. Dus wees slim en reserveer je huurauto zodra je jouw vliegtickets hebt geboekt!schaarste aan huurauto's

Waarom de vloten op korte termijn niet worden aangevuld

  • Tekort aan microchips
  • Tekort aan grondstoffen zoals aluminium
  • Veel fabrieken draaien niet op volle kracht

Waarom zijn er minder huurauto's?

Wij leggen je de oorzaak van de schaarste uit.

Veel lokale verhuurders hebben hun vloot als gevolg van de coronacrisis verkleind om kosten te besparen waardoor er nu minder auto’s beschikbaar zijn om te verhuren. Op korte termijn is het niet de verwachting dat de vloten aangevuld worden. Deels omdat er door de lokale verhuurders minder auto’s besteld zijn. Maar ook omdat er door autofabrikanten minder auto’s geleverd worden. Door een tekort aan microchips én essentiele grondstoffen zoals aluminium, is de productie soms teruggeschroefd of zelfs stilgelegd.

Omdat de vraag hoog is en de capaciteit aanzienlijk verlaagd, stijgen de tarieven voor de nog beschikbare huurauto’s. Helaas hebben wij hier geen invloed op. Het is echt een kwestie van vraag en aanbod. De prijs die je op onze website ziet staan is het beste tarief wat we je op dat moment kunnen bieden. 

Boek nu jouw huurauto met gratis Flexservice