All inclusive autoverhuur in Suriname l voordelige autoverhuur in Suriname

Selecteer de ophaallocatie:
Location
  Region
   Country
    • Heldere all-in huursom
    • Geen extra verzekeringen afsluiten
    • Standaard terugbetaling eigen risico bij schade/diefstal
    • Gratis dekking glas-banden-bodem-dakschade
    • Ongelimiteerde kilometers
    • Géén boekingskosten & géén creditcardtoeslag

    All inclusive autoverhuur in Suriname l voordelige autoverhuur in Suriname

    Een huurauto in Suriname voor een heldere all-in prijs boek je bij Sunny Cars, specialist in autohuur! Sunny Cars heeft meer dan 20 jaar ervaring als bemiddelaar in autoverhuur en werkt samen met de beste partners voor autohuur in Suriname.
    Op vakantie wil je zonder zorgen genieten. Daarom is je huurauto in Suriname bij Sunny Cars altijd optimaal verzekerd. Je betaalt één all-inclusive prijs, inclusief alle verzekeringen. Je hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten. Bij schade betalen wij het eigen risico aan je terug. Ook in geval van schade aan glas, banden, bodem of dak. Altijd optimaal verzekerd, dat is autohuur in Suriname volgens Sunny Cars.

    Ga je een auto huren in Suriname, dan wil je uiteraard ook kilometers maken. Daarom hebben wij ook geregeld dat je een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden met je huurauto in Suriname.

    All-in auto huren in Suriname bij Sunny Cars

    Je boekt je huurauto in Nederland voor de all-in prijs. Je krijgt een Nederlands contract, de beste voorwaarden – naar Nederlandse standaard – en je kunt altijd contact opnemen met ons, 24 uur per dag. Een wijziging doorgeven is altijd gratis tot 4 uur voor huuraanvang. Of het nu gaat om de huurperiode, de autocategorie of om extra opties. Het kan allemaal aangepast worden.

    Daarmee is alles vooraf perfect geregeld. Geen verrassingen bij het ophalen van je huurauto in Suriname, maar direct genieten van je vakantie!

    Verhuurkantoren in Suriname

    Op de kaart hieronder vind je een overzicht van de verhuurkantoren van Sunny Cars in Suriname en in de omgeving van Suriname.

    All inclusive huurauto in Suriname

    Bent u op zoek naar de beste deal voor autoverhuur in Suriname? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Sunny Cars is al ruim 20 jaar specialist in autohuur en volgens de consumentenbond de enige autoverhuurder met echte all inclusive prijzen.

    Als onafhankelijk bemiddelaar in autoverhuur hebben wij het zoekwerk al voor u gedaan. Op iedere bestemming - dus ook voor autohuur in Suriname - vergelijken we alle lokale aanbieders van autoverhuur met elkaar. En alleen de autoverhuurders met de beste kwaliteit en de meest volledige autohuur-voorwaarden nemen wij op in onze selectie.

    Bij Sunny Cars zijn bij de prijs alle kosten van de autohuur inbegrepen. Terugbetaling van het eigen risico bij schade of diefstal en inclusief dekking van glas-banden-bodem en dakschade. Via Sunny Cars regelt u dus alles voor uw autohuur in Suriname. Autoverhuur in Suriname regel je veilig en zeker bij Sunny Cars.

    Sunny Cars - Rent a Smile

    Autohuur bestemmingen in de buurt

     Een auto huren op maat in Suriname

     Een auto huren op maat in Suriname

     Contact

     Contact opnemen met Sunny Cars

     Tel: +31 23 - 5 699 696

     Ma-vr: 9:00 - 20:00 uur
     Za-zo: 9:00 - 17:30 uur
     Stel een vraag per e-mail

     Zoover

     Beste autoverhuurder

     Beste autoverhuurder van Nederland

     14 keer op rij is Sunny Cars door de Nederlandse reisagenten verkozen tot Beste autoverhuurder.

     Neem een kijkje in onze prijzenkast

     Visa, MasterCard een American Express