ALL-IN VOLGENS SUNNY CARS

Sunny Cars zorgt ervoor dat elke auto die via ons wordt gehuurd optimaal verzekerd is. We regelen onderstaande diensten automatisch en zonder extra kosten. Dus maak je geen zorgen over eventuele schade, dat kan gebeuren. Dit is allemaal standaard inbegrepen bij ons all-in pakket:

Ongelimiteerde kilometers

Tijdens een vakantie onbezorgd en optimaal genieten van je bestemming, dat wil iedereen! Juist daarom krijg je van ons een ongelimiteerd aantal kilometers, zodat je de allermooiste plekjes kunt verkennen. En dat zónder extra kosten.
Lees meer

Extra WA-verzekering

Een WA-verzekering is uiteraard inbegrepen, maar wij gaan nog een stapje verder met onze (extra) WA-dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Zo ben je in geval van schade aan een derde goed verzekerd. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!
Lees meer

Schadeverzekering (CDW)

Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is bij ons de schadeverzekering inclusief. Heb je schade aan de huurauto, dan wordt dit gedekt door deze verzekering. Schiet je het eigen risico voor? Dan betalen wij dit uiteraard zo snel mogelijk weer aan je terug.
Lees meer

Diefstalverzekering (TP)

Diefstal is het laatste waar je aan wilt denken tijdens je vakantie met een huurauto. Krijg je daar onverhoopt tóch mee te maken? Dan stellen we je uiteraard gerust. Deze verzekering is natuurlijk ook inbegrepen in onze all-in autohuur.
Lees meer

Terugbetaling eigen risico

Bij Sunny Cars hebben wij het eigen risico vaak al vooraf afgekocht. Is dat niet het geval? Geen zorgen. Bij schade aan de huurauto schiet je het eigen risico eerst voor en daarna storten wij het bedrag plankgas op je bankrekening terug.
Lees meer

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Heb je een ster in je autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Geen zorgen, kan gebeuren! All-in is bij ons ook écht all-in, want ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij ons standaard inbegrepen. Zorgeloos gevoel, nietwaar?
Lees meer

Lokale belasting

Onverwachte kosten, daar houden wij niet van. En dus ook niet van lokale belasting die wordt gerekend over de huurauto. Daarom hebben wij die lokale belasting alvast inbegrepen bij je all-in huurprijs!
Lees meer

Luchthavenafleveringskosten

Luchthavenautoriteiten brengen toeslagen in rekening aan de lokale wagenparkaanbieders met een kantoor op de luchthaven. Bij Sunny Cars vinden wij dat deze kosten niet voor jouw rekening zijn. Daarom is dit ook inbegrepen in de all-in huursom. Hebben we voor je geregeld!
Lees meer

14 dagen optietermijn

Misschien wil je nog even overleggen om er zeker van te zijn dat je écht de juiste huurauto reserveert. Dat kan bij ons in alle rust, want je reservering staat standaard 14 dagen in optie.
Lees meer

Gratis wijzigen

Na afloop van de optieperiode blijf je ook nog flexibel. Vertrek je toch een dagje later of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang passen wij de reservering kosteloos voor je aan.
Lees meer