ALL-IN VOLGENS SUNNY CARS

Sunny Cars zorgt ervoor dat elke auto die via ons wordt gehuurd optimaal verzekerd is. We regelen onderstaande diensten automatisch en zonder extra kosten. Dus maak je geen zorgen over eventuele schade, dat kan gebeuren. Dit is allemaal standaard inbegrepen bij ons all-in pakket:

Ongelimiteerde kilometers

Bij Sunny Cars betaal je niet voor extra kilometers. En dat is maar goed ook, want zo kun jij echt alle hoeken en gaten van je bestemming ontdekken zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht.
Lees meer

(Extra) WA-dekking van € 7,5 miljoen

Een goede Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) is absoluut noodzakelijk om zorgeloze autohuur te kunnen garanderen. Want breng je schade toe aan een derde, dan kunnen de claims – zeker bijvoorbeeld in de VS – ontzettend oplopen. Bij Sunny Cars is je WA gratis aangevuld met een dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Voor jouw zorgeloze vakantie spelen wij op zeker!
Lees meer

Schadeverzekering (CDW)

Wij van Sunny Cars hebben alle vertrouwen in jouw rijkunsten. Toch kan het gebeuren dat er schade aan je huurauto ontstaat. Tenzij je aantoonbaar nalatig bent geweest, vergoedt Sunny Cars het ingehouden eigen risico altijd. Ook bij (poging tot) diefstal van apparatuur uit de auto zoals radio en navigatiesysteem. Het eventuele eigen risico krijg je van ons zo snel mogelijk op je rekening teruggestort. Hiervoor hoef je dus geen extra verzekering af te sluiten ter plaatse.
Lees meer

Diefstalverzekering (TP)

Het zal je maar gebeuren: Je huurauto is in geen velden of wegen meer te bekennen. Dat is pech… huurauto weg! De Theft Protection dekt de financiële schade bij diefstal van de huurauto. Ook deze is bij Sunny Cars standaard inbegrepen met terugbetaling van het eigen risico.
Lees meer

Terugbetaling eigen risico bij schade of diefstal

In de meeste gevallen is het eigen risico al vooraf door ons afgekocht. Sommige verhuurpartners hanteren ter plaatse echter wél een eigen risico. Als dit het geval is, vind je dit altijd terug in de huurvoorwaarden. Je zal het eigen risico bij schade dan eerst zelf moeten voorschieten, maar wij storten het volledige bedrag vliegensvlug op je bankrekening terug.
Lees meer

Glas-banden-bodem-dakschadedekking

Heeft er een hyena aan je banden lopen knagen tijdens die spannende overnachting midden in dat safaripark? Of heeft er een olifant een circustrucje op je dak uitgevoerd? Ook dan hoef jij je geen zorgen te maken om de kosten van de schade. All-in is all-in, dus ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij Sunny Cars standaard inbegrepen. Bij ons hoef je dus geen extra verzekeringen ter plaatse af te sluiten. Bij veel andere aanbieders is dit wel nodig om ook deze delen van je huurauto te verzekeren.
Lees meer

Lokale belasting

De lokale belasting is gelijk aan de lokale BTW. Maar daar hoef jij je als klant van Sunny Cars eigenlijk helemaal niet mee bezig te houden. Over alle onderdelen van onze all-in huursom die op deze pagina staan is de lokale belasting namelijk al berekend. Maar let op, extra’s waarvan we denken dat niet iedereen ze standaard nodig heeft, vallen buiten de all-in huursom. Deze dienen ter plaatse betaald te worden.
Lees meer

Luchthavenafleveringskosten

Luchthavenafleveringskosten zijn toeslagen die de luchthavenautoriteiten heffen aan de lokale autoverhuurders voor het gebruik van de faciliteiten. Wij vinden dat jij daar als klant helemaal niet mee vermoeid moet worden. Deze kosten zijn daarom standaard in onze huursom inbegrepen, tenzij dit wettelijk niet is toegestaan.
Lees meer

14 dagen optie

Misschien moet je thuis nog even overleggen, of wil je eerst nog even in de andere opties duiken om er zeker van te zijn dat je écht de juiste keuze maakt. Dat kan bij ons in alle rust, want bij ons staat een huurauto standaard 14 dagen in optie. Zo weet je zeker dat de auto die je op het oog hebt beschikbaar voor je blijft. Maak je toch liever een andere keuze? Dan kun je binnen 14 dagen kosteloos van je reservering afzien.
Lees meer

Gratis wijzigen

Ook na afloop van de optieperiode blijf je flexibel. Vertrek je toch een dagje later, of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang passen wij je boeking kosteloos aan. En sluit je onze FlexService af? Dan ben je optimaal flexibel tot het allerlaatste moment. Zelfs annuleren is dan tot 4 uur voor aanvang geheel kosteloos.
Lees meer