Autoroutes Zuid-Afrika

Heb geen zorgen. Zorg maar dat je geniet." Het is dan misschien een uitspraak uit een Disney-film, het klopt wel als een bus! Spot de Big Five in het welbekende Krugerpark, verken het bruisende Kaapstad en kom erachter waarom het ook wel 'de wereld in één land' genoemd wordt.

autoroute zuid-afrika kaapstad johannesburg

Zuid Afrika: Hakuna Matata

Deze Sunny Cars road trip begint met een zachte landing in Kaapstad. Onderweg van Kaapstad naar Johannesburg rijd je ook nog eens de Middeleeuwen binnen in Lesotho en treed je in de voetsporen van Prins Bernhard in Swaziland.

autoroute Limpopo en Mpumalanga afrika

Limpopo & Mpumalanga

Een route door het echte Afrika met hoogtepunten van de provincies. In cultureel als landschappelijk opzicht: méér dan safari.

autoroute zuid-afrika

Zuid-Afrikaanse wijnroute

Route 62, Door Zuid-Afrikanen ook wel ‘de langste wijnroute van de wereld’ genoemd, neemt je mee van Kaapstad naar Port Elizabeth.

Autoroute zuid-afrika road trip alternatieve route

Zuid-Afrika: de alternatieve route

Stel, je hebt al eens van Johannesburg naar Kaapstad gereden. Het Drakensgebergte en het Tsitsikamma park aangedaan en natuurlijk de Tuinroute meegenomen. Dan is het tijd voor een roadtrip door het grote niets van de Noord-Kaap. De alternatieve route zeg maar.

Vrouw in huurauto

Nóg meer autoroutes

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Geen zorgen. Sunny Cars heeft namelijk een roadtripboekje vol inspirerende routes door zes landen in Zuid-Europa. Wij delen natuurlijk graag wat van deze routes met jou! Des te eerder krijg jij zin om lekker te roadtrippen door het zonnige zuiden van Europa.