Nieuwe brochure boordevol tips en andere aantrekkelijke inhoud

Sunny Cars heeft een volledig nieuwe brochure uitgebracht. De frisse 20-pagina´s tellende uitgave bevat uitgebreide informatie over het all-inclusive product, inclusief uitleg over de verzekeringen die standaard zijn inbegrepen. Net als over de eventuele aanvullende servicepakketten en extra´s om de huurauto verder op maat te maken. Verder geeft de brochure uiteenlopende tips, onder andere om vijf verrassingen bij autohuur te voorkomen, maar ook leuke reistips van locals voor de populaire autohuurbestemmingen Sicilië, Toscane, Andalusië, Catalonië en de Algarve. Deze reistips zijn tot stand gekomen in samenwerking met mo´media en komen uit hun 100% regiogidsen.

De brochure is voorzien van twee snijlijnen, waar een offerte ingestoken kan worden. Reisagenten kunnen zo eenvoudig extra informatie bij een offerte meegeven. Voor meer aandacht op de balie is ook een nieuwe brochuredisplay ontwikkeld. Net als de brochures is deze display vanaf vandaag op te vragen bij TWI. Bovendien is een exemplaar onderweg naar een groot aantal reisagenten. 

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België, over de nieuwe brochure: “Vol trots presenteren we de nieuwe brochure. We hebben gekozen voor productinhoudelijke informatie, aangevuld met leuke reistips naar populaire autohuurbestemmingen. Onder het motto ´weet wat je huurt´ leggen we klanten uit waar ze op moeten letten bij autohuur en welke valkuilen ze kunnen voorkomen door bij Sunny Cars te boeken. Maar in de brochure staan ook leuke adresjes voor op de vakantiebestemming. Die je mist zonder huurauto. Kortom, een uitstekend hulpmiddel voor reisagenten om mee te geven aan hun klanten om ze te overtuigen van autohuur en bovendien in de juiste vakantiestemming te brengen.”

Deel dit persbericht via:

Over Sunny Cars

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en uitgegroeid tot een van Europa’s grootste specialisten in autohuur. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt uitsluitend samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. Sunny Cars is in Nederland 14 keer op rij verkozen tot beste autoverhuurder, won 2 Zoover Awards en nam in 2015 de Vakantie Award in ontvangst. Daarnaast is zij preferred partner van vrijwel alle reisbureaus in Nederland.