Auto huren in Griekenland

Een all-inclusive auto huren in Griekenland, dat is zorgeloos genieten

Een auto huren in Griekenland is een uitstekende manier om alles uit je vakantie te halen. Met een huurauto heb je de vrijheid om Griekenland op je eigen tempo te verkennen. En er is nogal wat te zien en te doen! Wil je cultuur snuiven in de ruïnes van de oude Grieken? Echte Griekse gyros proeven? Of gewoon lekker bakken op het strand? Wat je plannen ook zijn: met een huurauto van Sunny Cars zit je altijd goed.

All-inclusive autohuur via Sunny Cars betekent zorgeloos autorijden tijdens je vakantie. Je huurt kilometervrij, zodat je kunt gaan en staan waar je maar wilt dankzij de inbegrepen ongelimiteerde kilometers. Daarnaast huur je ook standaard inclusief alle verzekeringen. Je all-in huurauto in Griekenland wordt dus altijd geleverd inclusief schadeverzekering, diefstalverzekering en een uitgebreide WA-verzekering. Veroorzaak je per ongeluk schade aan de auto? Dan betalen we je ook het eigen risico terug. Ontdek de zonnige kant van autohuur in Griekenland met een huurauto van Sunny Cars!

Waar kun je een auto huren in Griekenland?

De vraag is meer waar je geen auto kan huren in Griekenland. Want in Griekenland (vaste land) werken wij op meer dan 30 bestemmingen samen met verschillende autoverhuur aanbieders. Keuze genoeg dus! Ook op de Griekse eilanden zoals KretaZakynthos, Kos of Rhodos kun je met een all-inclusive huurauto van ons op pad.

Je huurauto in Griekenland kun je op verschillende manieren ophalen.

  • Kantoor op luchthaven: wil je meteen genieten van je huurauto zodra je de Griekse grond onder je voeten voelt? Haal dan je huurauto op vanaf de luchthaven. We hebben lokale partners op veel Griekse luchthavens, bijvoorbeeld op Heraklion Airport op Kreta, Zakynthos Airport of Athene Airport.
  • Stadskantoor: misschien wil je niet meteen gebruikmaken van je huurauto. Wellicht ga je eerst een paar dagen naar Athene of Kefalonia om daarna pas de rest van Griekenland te gaan verkennen. Je kunt er dan voor kiezen om je huurauto op te halen bij een stadskantoor.
  • Adresaflevering: bij sommige aanbieders van autoverhuur in Griekenland kun je ook kiezen voor adresaflevering. Je auto wordt dan op een afgesproken moment afgeleverd bij je hotel. Wanneer je autohuurtermijn afloopt wordt de huurauto daar ook weer opgehaald. Veel gemakkelijker wordt het niet!

Selecteer een van deze opties bij Ophaallocatie op onze website.

Handige tips autohuur in Griekenland

  • Het wegennet van Griekenland: de kwaliteit van wegen in Griekenland is wisselend. In toeristische gebieden en bij grote steden zijn de wegen meestal prima, maar niet overal! Let op gaten in de weg, losliggende stenen en overstekende dieren. Je kunt onverharde wegen tegenkomen. Als een onverharde weg geen officieel wegnummer heeft is je huurauto daar niet verzekerd.
  • Tol in Griekenland: op de meeste Griekse autosnelwegen wordt tol geheven. Vaak kan de tol alleen contant worden betaald, dus zorg dat je contact geld op zak hebt wanneer je de snelwegen op gaat.
  • Parkeren in Griekenland: je mag je huurauto in Griekenland niet parkeren bij een gele streep langs de weg, binnen 3 meter van een brandkraan, 5 meter van een kruising, stoplicht of stopbord of 15 meter van een spoorwegovergang, bus- of tramhalte. Let ook op voor een parkeerverbodsbord: een rond blauw bord met een rode, diagonale balk waarop een Romeinse I of II staat. Hier mag je niet parkeren tijdens de oneven maanden van het jaar (I) of in de even maanden (II).
  • Veerboot in Griekenland: wil je eilandhoppen over de Griekse eilanden? Lees dan de specifieke voorwaarden tijdens het reserveren en check of een ferry overtocht is toegestaan. Meestal kan dit alleen op aanvraag, onze autohuurexperts zoeken dan voor je uit of een overtocht mogelijk is.
  • De juiste categorie huurauto voor Griekenland: de categorie Small of Economy raden we aan voor korte ritjes, bijvoorbeeld om boodschappen te doen of naar een strand in de buurt te rijden. Een huurauto uit de categorie Compact is beter voor langere autoritten, omdat je dan wel wat extra ruimte kunt gebruiken. De categorie comfort of hoger is aan te raden als je naar een bergachtig gebied in Griekenland gaat, vanwege het hogere vermogen van de motor.

Je huurauto in Griekenland snel ophalen met de Fastlane service

Maak de autohuur compleet met een van onze Services via het filter op onze website. Een auto huren in Griekenland is erg populair, waardoor de wachttijden bij de ophaallocatie kunnen oplopen. Met onze Fastlane service krijg je voorrang aan de balie van de lokale autoverhuurder. Bovendien ligt je vooraf online ingevulde huurcontract al op je te wachten, omdat de Online Check-in service standaard onderdeel is van de Fastlane service. Dus geen uitgebreid administratief gedoe, maar gewoon zo snel mogelijk je huurauto in om het mooie Griekenland te verkennen.

Een all-inclusive huurauto in Griekenland regel je via Sunny Cars

Om de mooiste plekjes van Griekenland te ontdekken is een huurauto onmisbaar. Al de belangrijke zaken rondom autohuur zijn bij Sunny Cars inbegrepen in de all-inclusive autohuurformule, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Van glas-banden-bodem-dakschadedekking tot het 24/7 noodnummer: alles wordt goed geregeld. Reserveer nu jouw all-in huurauto in Griekenland voor zorgeloze kilometers tijdens je vakantie.

Wil je een auto huren zonder creditcard?

Met ons Geen waarborgpakket word je volledig vrijgesteld van de waarborg. Je hebt dan dus geen creditcard nodig om een auto in Griekenland te huren.

Meer weten?

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Griekenland.

Bestemmingen in Griekenland

Griekenland vasteland
35 bestemmingen
Griekse eilanden
89 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren

Reisinspiratie en autohuurtips voor Griekenland

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op Trustpilot en eKomi.

Gemiddeld 4.5 17028 reviews
Gemiddeld 4.6 18001 reviews

Daarom huur je een auto in Griekenland bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren

Reserveren