Een auto huren op Málaga airport

Wil je een auto huren op Málaga airport? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Met een huurauto zie je tenslotte meer! Daarnaast begrijpen we als geen ander dat je je vakantie vol gas wilt starten met een huurauto. Daarom werken we in Málaga met 10 autoverhuurders samen. Die vindt ie ook allemaal op de airport. Om een auto te huren in Málaga, hoef je het vliegveld dus niet eens af. Je kunt meteen genieten van jouw zorgeloze vakantie!

Sunny Cars op Málaga airport

Wanneer je een auto gaat huren op Málaga airport dan kun je kiezen uit een groot aanbod. We werken op de luchthaven van Málaga namelijk met maar liefst tien aanbieders van autohuur samen. Maar dat is niet de enige reden om je huurauto door ons te laten verzorgen. Als je via Sunny Cars je huurauto reserveert, rijd je namelijk écht zorgeloos rond. Bij ons is je huurauto namelijk standaard optimaal verzekerd. Heb je te maken met schade of diefstal? Dan betalen we het eigen risico in vrijwel alle gevallen gewoon aan je terug. Bovendien kun je ons áltijd bellen als er ter plaatse een probleem is met je huurauto of de autohuur. Je hebt dus altijd een Nederlandstalige partij om ter plaatse mee te schakelen: betrouwbaar en persoonlijk.

Wil je nóg meer comfort? Kijk dan eens naar onze unieke services. Je kunt hier je huurauto helemaal op maat samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld een auto huren zonder creditcard, de minimumleeftijd verlagen of een extra bestuurder op het huurcontract laten zetten.

Een auto huren op Málaga airport: Zo werkt het

Wanneer je op Málaga airport bent aangekomen, zijn er drie manieren om je huurauto op te halen:

1. Je wordt door een shuttlebus vanaf Málaga airport naar een nabijgelegen verhuurkantoor gebracht;
2. Er is sprake van een ‘desk at airport’; je vindt de balie dan in de aankomsthal van het vliegveld ;
3. Er is een Representant Service, wat inhoudt dat er een medewerker op de luchthaven klaarstaat om je de sleutels van je huurauto persoonlijk te overhandigen.

De naam van de lokale autoverhuurder en de ophaalinstructies vind je gewoon op de voucher. Ter plekke hoef je deze alleen nog maar af te geven, het huurcontract in te vullen en het te ondertekenen. En dan… op naar je huurauto om Málaga en omgeving te gaan verkennen!

Málaga airport 

Malaga airport - ook wel Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol genaamd - is de grootste luchthaven in Andalusië. Het vliegveld ligt achter kilometer ten zuidwesten van de Málaga en vijf kilometer noordelijk van Torremolinos. De luchthaven aan Spaanse Costa del Sol heeft drie passagiersterminals. Vanuit de luchthaven vetrekken vluchten naar meer dan 60 landen. 

Ga je liever eerst naar je hotel in Málaga? Haal dan je huurauto op bij een stadskantoor of kies voor adresaflevering.

Daarom huur je een auto in Malaga luchthaven bij Sunny Cars.

Malaga airport autohuur
Auto huren Malaga airport
Luchthaven van Malaga

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Malaga luchthaven.