All-inclusive auto huren in Saumur

All-inclusive auto huren in Saumur.

Bij Sunny Cars betaal je altijd een heldere all-inclusive prijs. Ter plaatse nog betalen voor extra verzekeringen is niet nodig! Het enige wat je hoeft te doen is genieten van de ongelimiteerde kilometers met je huurauto want óók kilometervrij huren is inclusief. Je profiteert altijd van onze extra WA-dekking van minimaal € 10 miljoen. Bij schade aan de huurauto krijg je van ons het eigen risico terugbetaald. Heb je een ster in je autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Glas-banden-bodem-dakschadedekking is ook standaard inbegrepen. Zelfs de sleepkosten worden door ons vergoed. Dus parkeer je zorgen, want all-in auto huren is bij ons ook écht all-in.

Maak je huurauto reservering op maat  

Met onze handige services maak je jouw reservering voor een all-in huurauto volledig op maat. Kies bijvoorbeeld voor een huurauto met een extra bestuurder, sla de wachtrij over, huur een auto zonder waarborg of vul digitaal alvast het huurcontract in. Tijdens het reserveren van de huurauto zie je vanzelf welke services er in Saumur beschikbaar zijn. Je betaalt de service vooraf, deze is inbegrepen bij de autohuur. Alles vooraf geregeld, dus geen gedoe ter plaatse. 

Je kunt natuurlijk ook een kinderzitje of GPS reserveren of een grensoverschrijding of One Way huur aanvragen. Voor zo’n extra of accessoire betaal je wel nog een bedrag wanneer je de auto ophaalt in Saumur, de kosten tonen we uiteraard direct in het boekingsproces zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. 

Geen verborgen kosten bij jouw autohuur in Saumur

Bij Sunny Cars staan we voor zorgeloze autohuur. Daarom is de standaard tankregeling Vol-Vol wanneer je een auto huurt in Saumur. Je levert de auto dus in met dezelfde benzinestand als waarmee je deze opgehaald hebt en je betaalt geen dure brandstoftoeslag. Omdat ook alle verzekeringen zijn inbegrepen bij de huursom kun je met een gerust hart ''nee'' zeggen tegen alles wat je ter plaatse nog wordt aangeboden wanneer je je huurauto ophaalt. Wij regelen de autohuur in Saumur van A tot Z zodat jij optimaal kunt genieten van je vakantie. 

Blijf flexibel met jouw autohuurreservering

Voor jouw huurauto in Saumur profiteer je bij Sunny Cars niet alleen van onze all-in autohuurformule maar ook van uitgebreide service voor, tijdens en na je reservering. Onze autohuurexperts helpen je graag op weg! Bovendien blijf je flexibel met je autohuurreservering tot het laatste moment. Voor een wijziging van je autohuur betaal je geen wijzigingskosten. Daarnaast kun je je reservering annuleren tot 1 uur voor huuraanvang zonder annuleringskosten te betalen. Ontdek vandaag nog de zorgeloze kant van autohuur met Sunny Cars!

Handig om te weten wanneer je een auto huurt in Saumur.

Bestemmingen rondom Saumur

Alle bestemmingen in Frankrijk

Corsica
11 bestemmingen
Frankijk vasteland
358 bestemmingen

Direct een all-inclusive auto huren


Veelgestelde vragen over autohuur in Saumur

Is het mogelijk om een auto te huren zonder eigen risico in Saumur?

Ja, bij Sunny Cars huur je altijd all-inclusive, wat betekent dat je volledig verzekerd bent en wij het eigen risico dekken. In sommige gevallen hebben we het eigen risico zelfs al voor je afgekocht! Mocht je toch per ongeluk schade rijden en moet je ter plekke het eigen risico betalen, dan kun je het na je vakantie bij ons claimen.

Kan ik ook een kinderzitje huren voor in de auto in Saumur?

Een eigen zitje meenemen is natuurlijk een optie, maar als dat niet lukt hebben onze lokale partners in Saumur ook kinderzitjes beschikbaar op aanvraag. Hiervoor betaal je extra kosten, die je bij het boeken al kunt inzien. Je betaalt ze bij de lokale wagenparkaanbieder tijdens het ophalen van de huurauto.

Hoe werkt het met de tankregeling bij het huren van een auto in Saumur?

Bij Sunny Cars huur je meestal volgens de vol-vol tankregeling, wat betekent dat je de huurauto inlevert met dezelfde benzinestand als waarmee je de huurauto ophaalt. Maak voor de zekerheid een foto van de benzinestand tijdens het ophalen van je auto, zodat je zeker weet met welke stand je hem weer moet inleveren.

Is het aan te raden om een auto in Saumur ter plekke te huren, of om dit vooraf te regelen?

Hoewel je op locatie in Saumur een auto kunt huren, spaar je tijd en geld als je dit vooraf vanuit huis doet. Bovendien weet je zeker dat er een auto voor je klaarstaat wanneer je aankomt, wel zo handig. Geregeld is maar geregeld! Zo start je je vakantie pas echt zorgeloos.

Beschikken de huurauto's in Saumur over een navigatiesysteem?

Ja, je kunt een huurauto met GPS boeken, maar niet alle huurauto’s zijn standaard uitgerust met een navigatiesysteem. Je kunt een GPS op 2 manieren reserveren: door tijdens het kiezen van een huurauto te filteren op de GPS-service, of door een navigatiesysteem toe te voegen als extra tijdens het invullen van je 'Reisgegevens' bij het reserveren.

Wat kost een huurauto in Saumur?

Er is geen eenvoudig antwoord voor deze vraag. Er zijn meedere factoren die meespelen in de kosten voor autohuur. Hoe laat ga je op vakantie, wat voor soort auto heb je in gedachten, waar wil je hem ophalen, hoeveel dagen heb je hem nodig? Als je geïnteresseerd bent in de kosten van een huurauto in Saumur, raden we je aan om te letten op de inbegrepen services bij je huurauto en op de tankregeling en eventuele kilometerkosten. Bij Sunny Cars huur je altijd all-in, dus je betaalt een heldere huursom, zonder verborgen kosten.

Reisinspiratie en autohuurtips voor Saumur

Ontdek nog veel meer op blog.sunnycars.nl

We love creating smiles.

Dit zeggen onze klanten over ons op eKomi, Google en Trustpilot 

Gemiddeld 4.5 20690 reviews
Gemiddeld 4.5 4326 reviews
Gemiddeld 4.6 20340 reviews

Daarom huur je een auto in Saumur bij Sunny Cars.

Direct een all-inclusive auto huren